Kappersschool Doetinchem

Wil jij professioneel kapper/kapster worden? Kom dan eens langs bij onze kappersschool in Doetinchem. De Kapakademie biedt je een kappersopleiding op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3. Hierbij heb je gegarandeerd een stageplek!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is dat wij je gegarandeerd een stageplek bieden! Bij vrijwel alle kappersopleidingen in Nederland moet je zelf op zoek naar een kapsalon. Niet bij onze Akademie. Wij bieden je gegarandeerd een stageplek binnen onze school

Over de Kapakademie

De kappersakademie is gevestigd in Westervoort, in de buurt van Arnhem. Wij bieden kappersopleidingen op twee verschillende niveaus. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een volleerd kapper of kapster. Dat is een versneld traject, bij andere opleidingen doe je daar zelfs 3 jaar over! Beide opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs waardoor je aanspraak maakt op studiefinanciering en een ov-studentenkaart. Ons docententeam bestaat uit een mix van schooldocenten en echte kappers. Dit team besteedt ook aandacht aan relevante vakken als rekenen en Nederlands, maar wordt dit wel gekoppeld aan de kapperspraktijk. Ook wordt visagie als vak gegeven, om je meer te leren over een totale uiterlijke verzorging bij je klant(en).

Direct inschrijven

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de kappersakademie? Dat doe je hier. Wil je liever meer informatie aanvragen over onze opleidingen? Ook dat is mogelijk en dat doe je op onze homepage. Je bent van harte welkom bij onze kappersschool in Doetinchem.


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!