Kappersschool Arnhem

Wil jij professioneel kapper/kapster worden en je aanmelden bij een professionele (juiste) opleiding om het vak te leren? Kom dan eens langs bij een van de open dagen van onze kappersschool nabij het Gelderse Arnhem. De Kapakademie biedt je een kappersopleiding waarbij je begint op niveau 2, waarna je door kunt gaan op niveau 3. Hierbij heb je gegarandeerd een stageplek om het praktijkgedeelte onder de knie te krijgen!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is dat wij je gegarandeerd een stageplek bieden! Bij vrijwel alle kappersopleidingen in Nederland moet je zelf op zoek naar een kapsalon, bij ons hoeft dat niet. Wij bieden je gegarandeerd een stageplek binnen onze school, in de salons van onze praktijkdocenten of bij andere professionals uit ons netwerk.

Over de Kapakademie

De kappersakademie is gevestigd in het Gelderse Westervoort, in de buurt van Arnhem. Wij bieden kappersopleidingen op twee verschillende niveaus aan. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een volleerd kapper of kapster. Ons niveau 3-traject is een versneld traject, bij andere kappersopleidingen duurt dat zelfs 3 jaar! Allebei onze opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs waardoor je aanspraak maakt op studiefinanciering en een ov-studentenkaart. Ook ons docententeam kan je veel leren, onder meer door de uitgebalanceerde combinatie van schooldocenten en echte kappers. Dit team besteedt ook aandacht aan andere relevante vakken zoals rekenen en Nederlands, wel wordt gekoppeld aan de kapperspraktijk. Ook wordt visagie als vak gegeven, om je meer te leren over een totale uiterlijke verzorging bij je klant(en) en hoe je hier rekening bij houdt met het knippen van een kapsel.

Direct inschrijven bij de open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de kappersakademie? Dat doe je hier. Wil je liever meer informatie aanvragen over onze opleidingen om je in te lezen? Ook dat is mogelijk en dat doe je op onze homepage. Je bent van harte welkom bij onze kappersschool in de buurt van Arnhem.


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!