Kappersschool Apeldoorn

Wil jij professioneel kapper/kapster worden en daarvoor je aanmelden bij een professionele (juiste) opleiding om het vak te leren? Bezoek dan een van de open dagen van onze kappersschool in Westervoort, nabij Apeldoorn. De Kapakademie biedt je een kappersopleiding waarbij je begint op niveau 2, waarna je door kunt gaan op niveau 3. Hierbij kun je gegarandeerd aan de slag op een stageplek om het praktijkgedeelte onder de knie te krijgen!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is dat wij je gegarandeerd een stageplek bieden! Vanaf het moment dat je inschrijving definitief is, heb je de zekerheid dat je je geleerde lessen in de praktijk kunt brengen in een echte kapsalon en onder begeleiding van een professionele kapper. Bij vrijwel alle kappersopleidingen in Nederland moet je zelf op zoek naar een kapsalon, bij de Kapakademie doen wij je dat niet aan. Wij bieden je gegarandeerd een stageplek binnen onze school, in de salons van onze praktijkdocenten of bij andere professionals uit ons netwerk. Allemaal erkende salons, allemaal met voldoende opleidings- en begeleidingsmogelijkheden.

Over de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in het Gelderse Westervoort, in de buurt van vrijwel halverwege tussen Apeldoorn en Arnhem. Wij bieden kappersopleidingen op twee verschillende niveaus aan. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper die assisteert in de salon, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een zelfstandig werkend kapper of kapster. De niveau 3-opleiding is een versneld traject van 2 jaar, bij andere kappersopleidingen duurt dat zelfs 3 jaar! Allebei onze opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs waardoor je aanspraak maakt op studiefinanciering en een ov-studentenkaart gedurende je opleiding.

Ook ons docententeam is een enorm voordeel dat je wel moet benutten, dit komt door de goede combinatie van meer traditionele schooldocenten en echte kappers. Dit team besteedt ook aandacht aan andere relevante vakken zoals rekenen en Nederlands, wel wordt dit gekoppeld aan de kapperspraktijk. Zo leer je om voldoende wisselgeld te geven zonder een rekenmachine te gebruiken. Ook wordt visagie als vak gegeven, om je meer te leren over een totale make-over bij je klanten.

Direct inschrijven voor de open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de Kappersakademie en zo meer te leren over onze opleidingen? Inschrijven voor deze dagen doe je hier. Wil je liever meer informatie aanvragen over onze opleidingen om je in te lezen en een afgewogen keuze te kunnen maken? Ook dat is mogelijk en dat doe je op onze homepage. Je bent van harte welkom bij onze kappersschool in de buurt van Apeldoorn. Zien we je snel bij onze lessen knippen, kleuren, permanenten en de rest van het lesprogramma?


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!