Kappersschool Amersfoort

Wil jij professioneel kapper/kapster worden en ben je daarvoor op zoek naar een professionele opleiding? Kom dan eens langs bij onze kappersschool in de omgeving van Amersfoort. De Kapakademie biedt je twee opleidingen op verschillende niveaus aan met een gegarandeerde stageplek!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is dat wij je gegarandeerd een stageplek geven wanneer het tijd is geworden om in de praktijk te leren. Bij vrijwel alle kappersopleidingen in Nederland moet je zelf op zoek naar een kapsalon om praktijkessen te volgen. Niet bij onze Akademie. Wij bieden je gegarandeerd een stageplek binnen onze school of bij een erkende kapsalon met opleidingsmogelijkheden.

Over de Kapakademie

De kappersakademie is gevestigd in Westervoort, in de buurt van Arnhem en Doetinchem. Binnen onze school bieden wij kappersopleidingen op twee verschillende niveaus aan, namelijk 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper en kun je assisteren in een salon, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een zelfstandig werkend kapper of kapster. Dat is een versneld traject dat uniek is, bij andere opleidingen doe je over de niveau 3-opleiding zelfs 3 jaar! Beide opleidingen zijn officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs waardoor je aanspraak maakt op studiefinanciering en een ov-studentenkaart.

Ons docententeam bestaat uit een mix van schooldocenten en echte kappers die gezamenlijk jou het vak leren. Dit team besteedt ook aandacht aan relevante vakken als rekenen en Nederlands, maar wel met de relevantie voor het kappersvak. Ook wordt visagie als vak gegeven, om je meer te leren over een totale uiterlijke verzorging bij je klant(en) en hem of haar ook op dat gebied te kunnen adviseren.

Direct inschrijven

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de Kappersakademie en zo zelf de sfeer te ervaren? Dat doe je hier. Wil je liever meer informatie aanvragen? Ook dat is mogelijk en dat doe je op onze homepage. Je bent van harte welkom bij onze kappersschool in de buurt van Amersfoort.


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!