Kappersopleiding Zutphen

Op zoek naar een professionele kappersschool? De Kappersakademie biedt je een kappersopleiding in de buurt van Zutphen aan. Dit zijn eigenlijk twee opleidingen: je begint namelijk op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3 als je dit graag wilt. Bij niveau 2 ben je na één jaar Junior Kapper en na nog eens twee jaar een niveau 3 opleiding ben je een volleerde kapper of kapster.

De Kapakademie – nabij Zutphen

De Kappersakademie is gevestigd in het Gelderse Westervoort. Op deze kappersschool bieden wij je kappersopleidingen aan op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in twee jaar een volleerde kapster of kapper. Tijdens deze opleiding heb je drie dagen per week les en volg je enkele praktijkdagen in een echte salon. Hierbij heb je de garantie op een stageplek. Onze niveau 3-opleiding is een versneld traject dat je een jaar bespaart ten opzichte van kappersopleidingen bij andere kappersscholen! Onze opleidingen zijn allebei erkend door het Ministerie van Onderwijs. Hierdoor kun je studiefinanciering ontvangen en gebruikmaken van een ov-studentenkaart. Je diploma kun je behalen door de theorielessen te volgen en te oefenen in de praktijk, bij een van onze stageplekken.

Garantie op een stageplek

Het grote voordeel van de Kapakademie is de garantie op een stageplek! Bij ons hoef je zelf geen plek te zoeken, maar kun je gewoon terecht bij een van de professionele salons uit ons netwerk. Hier wordt er voldoende aandacht besteedt aan jouw leertraject en kun je al je opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Open dag bijwonen

Wil jij je graag inschrijven voor één van de open dagen bij deze kappersschool om meer te leren over onze opleidingen en je toekomstperspectief als kapper of kapster? Je kunt je hier inschrijven. Wil je graag meer informatie aanvragen over onze opleidingen of over de inschrijvingsprocedure? Dat doe je gemakkelijk op onze homepage. Wij zien je graag als student terug op onze kappersopleiding nabij Zutphen!


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!