Kappersopleiding Winterswijk

Wil je graag kapper/kapster worden? Schrijf je dan in bij onze kappersopleiding in de buurt van Winterswijk. De Kapakademie biedt je een professionele kappersopleiding op niveau 2 aan, waarna je door kunt stromen naar niveau 3. Hierbij heb je gegarandeerd een stageplek, zodat je voldoende praktijkervaring opdoet.

Over ons

De kappersakademie is gevestigd in Westervoort, Gelderland. Wij bieden kappersopleidingen aan op twee niveaus. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar tijd een volleerd kapper of kapster. Dit is een versneld traject. Bij andere scholen duurt deze opleidingen 3 jaar. Onze opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, waardoor je aanspraak maakt op een ov-studentenkaart en studiefinanciering. Ons team bestaat uit een mix van schooldocenten en kappers uit de praktijk. Bij de Kapakademie wordt er ook voldoende aandacht geschonken aan relevante vakken zoals rekenen en Nederlands, dat altijd in relatie wordt gebracht met de kapperspraktijk. Ook wordt het vak visagie gegeven, om je meer te leren over de totale uiterlijke verzorging van een klant.

Opleiding inclusief stageplek

Bij de Kapakademie weet je zeker dat je een stageplek hebt. Bij vrijwel alle andere kappersopleidingen in Nederland is het je eigen verantwoordelijkheid om een stageplek te zoeken. Gelukkig kunnen wij je een stageplek garanderen, zodat je voldoende praktijkervaring opdoet voordat je echt aan de slag gaat!

Schrijf je in voor de open dag

Wil je graag meer weten over deze kappersschool nabij Winterswijk? Schrijf je dan in voor één van de open dagen bij de kapakademie. Dit kun je hier doen. Wil je liever meer informatie aanvragen over onze opleidingen? Doe dit dan via onze homepage. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen indien je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!