Kappersopleiding Nijmegen

De Kappersakademie te Westervoort biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor een gerespecteerde kappersopleiding in de omgeving van Nijmegen. Eigenlijk kies je voor twee opleidingen: je begint namelijk op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3 als je je verder wilt bekwamen in het kappersvak. Bij niveau 2 heb je na één jaar heb je het diploma Junior Kapper verdiend en na nog eens twee jaar een opleiding volgen aan de Kapakademie ben je zelfs een niveau 3 zelfstandig werkend Kapper geworden.

Over de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, in de buurt van Nijmegen, Arnhem en Doetinchem. Op onze Akademie bieden wij je kappersopleidingen op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar Kapper. Dit leer je in drie dagen les per week en enkele praktijkdagen in een echte salon. Beide opleidingen zijn als zodanig erkend door het Ministerie van Onderwijs in Den Haag. Hierdoor kun je studiefinanciering aanvragen en ontvangen, gebruikmaken van een ov-studentenkaart en heb je een erkend diploma behaald bij onze Kappersakademie. Dit diploma behaal je dankzij klassikale lessen en een gegarandeerde stageplek bij professionals uit ons netwerk om de praktijk te leren kennen!

Gegarandeerd een stageplek

Een van de unieke aspecten aan de Kapakademie en onze opleidingen is de garantie op een stageplek om de kneepjes van het kappersvak te leren! Bij ons hoef je zelf geen plek te zoeken en is er ook geen sprake van verwijdering van de opleiding wanneer dat niet lukt. Bij de Kapakademie zien wij het belang van voldoende scholing en daarom garanderen wij je een stageplaats bij een salon waar de tijd voor jouw leerproces wordt genomen.

Open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de Kappersakademie om meer te leren over onze opleidingen en je toekomstperspectief als kapper of kapster te zien? Inschrijven doe je in dat geval hier. Wil je informatie aanvragen over onze opleidingen of over de inschrijvingsprocedure? Dat doe je gemakkelijk op onze homepage. Wij zien je graag als student aan onze kappersopleiding in de omgeving van Nijmegen. Zien we je snel?


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!