Kappersopleiding Duiven

De Kapakademie biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor een professionele en erkende kappersopleiding vlakbij Duiven. Hierbij kun je kiezen voor twee opleidingen: een opleiding op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3 als je een volleerde kapper wilt worden.

Een opleiding bij de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, wat naast Duiven gelegen is. Op onze akademie bieden wij kappersopleidingen op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een volleerde kapster/kapper. Hierbij krijg je drie dagen per week klassikale lessen en heb je ook een aantal praktijkdagen in echte salons. Onze opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs in Den Haag. Hierdoor kun je studiefinanciering aanvragen en gebruikmaken van een ov-studentenkaart. Daarnaast kun je een erkend diploma behalen waarmee je snel als professionele kapster aan de slag kunt!

Stageplek

Een van de voordelen van de Kapakademie is de garantie op een stageplek om de praktijk onder de knie te krijgen! Bij ons hoef je zelf geen plek te zoeken en is er ook geen sprake van vertraging binnen de opleiding wanneer dat niet lukt. Bij de Kapakademie zien wij het belang van voldoende scholing in en daarom garanderen wij je een stageplaats bij een professionele salon.

Open dag bijwonen

Wil je graag een opleiding volgen aan onze kappersschool vlakbij Duiven? Schrijf je dan direct in voor één van de open dagen bij de Kappersakademie. Hier kom je meer te weten over de opleiding zelf en je toekomstperspectief als kapper of kapster. Je kunt je eenvoudig hier inschrijven. Wil je meer informatie aanvragen over onze opleidingen of over de inschrijvingsprocedure? Dat doe je snel en eenvoudig op onze homepage. Kom dus snel langs bij een van onze open dagen en schrijf je in voor onze erkende opleiding!


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!