Kappersopleiding Doetinchem

De Kappersakademie biedt je een kappersopleiding in de omgeving van Doetinchem aan op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3. Bij niveau 2 ben je na één jaar Junior Kapper en na nog twee jaar ben je niveau 3 Kapper geworden. Dit leer je in drie dagen les per week en enkele praktijkdagen. Hierbij garanderen wij een stageplek!

Over de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, nabij Doetinchem. Op onze Akademie bieden wij je kappersopleidingen op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar Kapper. Onze niveau 3-opleiding is een versneld traject dat je een jaar bespaart ten opzichte van andere kappersopleidingen! Beide opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs. Hierdoor kun je studiefinanciering ontvangen, gebruikmaken van een ov-studentenkaart en heb je een erkend diploma behaald bij onze Kappersakademie. Deze behaal je dankzij klassikale lessen en een gegarandeerde stageplek!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is de garantie op een stageplek! Bij ons hoef je zelf geen plek te zoeken en, indien dat niet lukt, zou je niet mogen starten met je kappersopleiding. Niets van dat alles. Wij bieden je gegarandeerd een stageplek binnen onze school, in de kapsalon bij één van onze docenten of bij een andere salon. Een unicum binnen de Nederlandse kappersopleidingen!

Open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de kappersakademie om meer te leren over onze opleidingen en je toekomstperspectief? Inschrijven doe je hier. Wil je informatie aanvragen over onze opleidingen? Dat doe je gemakkelijk op onze homepage. Wij zien je graag als student aan onze kappersopleiding in de omgeving van Doetinchem.

 


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!