Kappersopleiding Dieren

Wil je graag kapper of kapster worden en wil je het liefste zo snel mogelijk aan de slag met een goede theoretische en praktijkbasis? De Kappersakademie biedt je een kappersopleiding nabij Dieren aan waarmee je in korte tijd een professioneel diploma kunt behalen. Je begint op niveau 2, waarna je eventueel door kunt stromen naar niveau 3. Bij niveau 2 ben je na één jaar Junior Kapper en na nog twee jaar op niveau 3 kun je een volleerde kapper worden. Hierbij heb je voldoende afwisseling tussen de theorie en praktijk, waardoor het uitdagend en afwisselend is!

Onze opleidingen

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, vlakbij Dieren. Op onze Akademie bieden wij kappersopleidingen aan op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een volleerde Kapper. Onze niveau 3-opleiding is een versneld traject waarmee je een jaar bespaart ten opzichte van andere kappersopleidingen in Nederland. Beide opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs. Hierdoor kun je gebruikmaken van een ov-studentenkaart en studiefinanciering aanvragen. Je diploma behaal je dankzij klassikale theorie lessen en praktijkervaring tijdens een gegarandeerde stageplek.

Stageplek garantie

Bij de Kapakademie bieden wij de garantie op een stageplek bij een professionele salon. Hierbij kun je denken aan een plek binnen onze school, in de kapsalon bij één van onze docenten of bij een andere salon uit ons netwerk. Je bent dus altijd verzekerd van een stageplaats waar er veel aandacht voor jouw persoonlijke leertraject is!

Kom langs op onze open dag

Wil je graag een keer langskomen op een van onze open dagen om meer te weten te komen over onze opleidingen en je toekomst binnen de kapperswereld? Inschrijven kan hier. Wil je meer informatie aanvragen over onze opleidingen? Dat doe je op de homepage van deze website. Wij zien je graag terug als student op onze kappersschool nabij Dieren!


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!