Kappersopleiding Barneveld

Wil je graag professioneel kapper/kapster worden en je aanmelden bij een professionele opleiding om het vak te leren? Kom dan eens langs bij een van de open dagen van onze kappersopleiding nabij Barneveld. De Kapakademie biedt een uitstekende kappersopleiding waarbij je begint op niveau 2, waarna je eventueel door kunt gaan op niveau 3. Daarnaast heb je bij ons gegarandeerd een stageplek om het praktijkgedeelte op de juiste manier onder de knie te krijgen!

Gegarandeerde stageplek

Bij de meeste kappersscholen in Nederland moet je zelf op zoek gaan naar een geschikte stageplek. Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is dat wij je gegarandeerd een stageplek bieden! Dit kan op onze school, in de salons van onze praktijkdocenten of bij andere professionals uit ons netwerk zijn.

De Kapakademie

De kapakademie is gevestigd in Westervoort, niet ver verwijderd van Barneveld. Wij bieden kappersopleidingen op twee verschillende niveaus aan. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een volleerd kapper of kapster. Ons niveau 3-traject is een versneld traject, bij andere kappersopleidingen duurt hij namelijk 3 jaar. Hierdoor kun je snel in het werkveld beginnen. Omdat onze opleidingen erkend zijn door het Ministerie van Onderwijs, kun je aanspraak maken op studiefinanciering en een ov-studentenkaart. Ons docententeam kan je veel bijbrengen. Wij hebben kappers uit de praktijk en schooldocenten in ons team, waardoor je een goede balans vindt tussen de theorie en de praktijk. Verder besteden we ook aandacht aan andere relevante vakken zoals Nederlands en rekenen. Dit wordt wel gekoppeld aan de kapperspraktijk. Uiteraard besteden we ook aandacht aan het totale uiterlijk van de klant. Hoe je hierbij rekening houdt met het knippen van een kapsel leer je bijvoorbeeld bij het vak Visagie.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze kappersschool nabij Barneveld? Dan kun je je hier inschrijven voor een van onze open dagen. Je kunt ook eenvoudig meer informatie aanvragen via onze homepage. Heb je hierna toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!