Kappersopleiding Apeldoorn

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor een gerespecteerde kappersopleiding in de omgeving van Apeldoorn. Eigenlijk kies je voor twee opleidingen wanneer je je bij ons inschrijft: je begint namelijk op niveau 2, waarna je jezelf kunt verbeteren op niveau 3. Bij niveau 2 heb je na één jaar heb je het diploma Junior Kapper verdiend en na nog eens twee jaar een opleiding volgen aan de Kapakademie ben je zelfs een niveau 3 zelfstandig werkend Kapper geworden. Dat bereik je alleen aan de Kapakademie.

Over de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, in de buurt van Nijmegen, Arnhem en uiteraard Apeldoorn. Op onze Akademie bieden wij je kappersopleidingen op niveau 2 en 3 aan. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar een zelfstandig werkend Kapper. Deze vaardigheden leer je in drie dagen les en enkele praktijkdagen in een echte salon per week. Beide opleidingen zijn opgenomen in het bestand van het Ministerie van Onderwijs in Den Haag. Hierdoor kun je studiefinanciering aanvragen en ontvangen, gebruikmaken van een ov-studentenkaart en heb je een erkend diploma behaald bij onze Kappersakademie. Dit diploma behaal je dankzij klassikale lessen en een gegarandeerde stageplek bij professionals uit ons netwerk om de praktijk te leren kennen!

Gegarandeerd een stageplek

Een van de unieke aspecten aan de Kapakademie en onze opleidingen is de garantie op de leerplek, de stageplek om het geleerde in de praktijk te brengen. Bij de Kapakademie zien wij het belang van voldoende scholing en daarom garanderen wij je een stageplaats bij een salon waar de tijd voor jouw leerproces wordt genomen.

Open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de Kappersakademie om meer te leren over onze opleidingen? Inschrijven doe je dan hier. Wil je informatie aanvragen over onze opleidingen of over de Kapakademie zelf? Dat doe je gemakkelijk op onze homepage. Wij zien je graag als student aan onze kappersopleiding in de omgeving van Apeldoorn.


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!