Kappersopleiding Amersfoort

De Kappersakademie biedt je een kappersopleiding in de omgeving van Arnhem aan. Eigenlijk twee opleidingen: je begint namelijk op niveau 2, waarna je door kunt stromen naar niveau 3 als je daar behoefte aan hebt. Bij niveau 2 ben je na één jaar Junior Kapper en na nog eens twee jaar een opleiding volgen aan de Kapakademie ben je zelfs een niveau 3 Kapper geworden.

Over de Kapakademie

De Kappersakademie is gevestigd in Westervoort, in de buurt van Arnhem. Op onze Akademie bieden wij je kappersopleidingen op niveau 2 en 3. Bij niveau 2 volg je een studie van een jaar tot Junior Kapper, bij niveau 3 ben je in 2 jaar Kapper. Dit leer je in drie dagen les per week en enkele praktijkdagen in een echte salon. . Hierbij garanderen wij een stageplek! Onze niveau 3-opleiding is een versneld traject dat je een jaar bespaart ten opzichte van kappersopleidingen bij andere scholen! Beide opleidingen zijn daadwerkelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs. Hierdoor kun je studiefinanciering ontvangen, gebruikmaken van een ov-studentenkaart en heb je een erkend diploma behaald bij onze Kappersakademie. Deze behaal je dankzij klassikale lessen en een gegarandeerde stageplek bij professionals uit ons netwerk!

Gegarandeerd een stageplek

Uniek aan de Kapakademie en onze opleidingen is de gegarandeerde stageplek! Bij ons hoef je zelf geen plek te zoeken en, wanneer dat niet lukt, zou je niet mogen starten. Bij de Kapakademie is daar zeker geen sprake van, omdat wij je zelf plaatsen bij een erkende, professionele en goede salon waar de tijd voor jouw leertraject wordt genomen.

Open dagen

Wil jij je direct inschrijven voor één van de open dagen bij de Kappersakademie om meer te leren over onze opleidingen en je toekomstperspectief als kapper of kapster? Inschrijven doe je dan hier. Wil je informatie aanvragen over onze opleidingen of over de inschrijvingsprocedure? Dat doe je gemakkelijk op onze homepage. Wij zien je graag als student aan onze kappersopleiding in de omgeving van Arnhem.


Contact Opnemen

Kies uw opleiding:

ALLROUND KAPPER (MBO)
OPLEIDINGSDUUR

2 JAAR

niveau 3

Meer informatie
Haarstylist I
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarstylist II
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Barber
Opleidingsduur

20 weken

Inschrijven
Haarextentions (verlenging en volume)
Inschrijven
Basiscursus Acryl nagels
Opleidingsduur 8 weken
Inschrijven
Gelish
Opleidingsduur 1 dag
Inschrijven

KAP Professioneel

Particulier onderwijs geknipt voor jou!